Kissahoitola

Kissahoitolassa kissat majoittuvat mukavasti omiin yksiöihinsä, jotka ovat sisustettu raapimispuilla, kiipeily- ja lepotasanteilla sekä hiekkalaatikolla. Kissalle voidaan laittaa yksiöön lepopaikaksi myös oma kantokoppa. Kissalle saa tuoda mukaan leluja ja myös oman WC:n. Käytämme kuivikkeina puupellettiä tai kissanhiekkaa. Kissoja pidetään vapaana kissatilassa yksitellen ja niiden kanssa seurustellaan päivittäin.

Kissat ruokitaan kissan tottumusten mukaisesti. Hoitolasta saat tarvittaessa kissallesi kuivamuonan, mutta mukaan kannattaa ottaa kotoa tutun kuivamuonan lisäksi myös purkkiruokaa, kissan tonnikalaa tai herkkuja, jos kissa ei hoitolassa suostu syömään tavallista ruokaansa.

Tilat siistitään päivittäin, hiekkalaatikko puhdistetaan tarvittaessa ja tarvikkeet desinfioidaan  aina käytön jälkeen. Asukkaan vaihtuessa tilat pestään ja desinfioidaan.

Muut hoitotoimenpideet kuten lääkkeiden antaminen, kuuluu hintaan. Pesu ja harjaus myös tarvittaessa. Jos eläin sairastuu hoidon aikana, ilmoitetaan siitä aina heti omistajalle ja neuvotellaan jatkohoidosta. Hätätapauksissa yhteys otetaan suoraan eläinlääkäriin..

Kissojen hoitomaksut
Katso tarkempi hinnasto täältä.