Koirahoitola

Koirat ulkoilevat sopimuksen  mukaan 1-4 kertaa päivässä joko juoksutarhassa vapaana juosten tai hihnalenkillä hoitajan kanssa. Pihallamme on kaksi 600 neliömetrin juoksutarhaa. Koirat ruokitaan aina omistajan ohjeiden sekä koiran tottumusten mukaisesti, mutta pääasiassa kaksi kertaa päivässä, aamuisin ja iltaisin. Meiltä saat tarvittaessa myös ruoan hoitojakson ajaksi, mutta suosittelemme ottamana mukaan  omat ruoat jotta vältytään mahdollisilta vatsavaivoilta. Meillä on hyvät säilytystilat lemmikkien ruoille, myös pakasteille ja jääkaapitavaralle.

Muut toimenpiteet, kuten lääkkeiden antaminen, kuuluu hintaan. Pesu ja harjaus myös tarvittaessa. Jos eläin sairastuu hoidon aikana, ilmoitetaan siitä aina heti omistajalle ja neuvotellaan jatkohoidosta. Hätätapauksissa yhteys otetaan suoraan eläinlääkäriin.
Voit räätälöidä haluamasi hoitolapaketin; esimerkiksi joka toinen päivä yhdellä ja joka toinen päivä kahdella ulkoilutuksella.

Tilat siistitään päivittäin  ja asukkaan vaihtuessa tilat pestään ja desinfioidaan.

Hoidamme myös hankalasti käyttäytyvät koirat!
Suosittelemme tutustumista hoitolaan tällöin etukäteen, ennen hoitojakson alkua.
Ota yhteys asiakaspalveluumme.

Hoitolassa sisäyksiö omalla ulkotarhalla
Hoitolassa on kymmenen 2-6 neliön kokoista sisäyksiöitä, joista on kulku omaan ulkotarhaan. Yksiöissä on lattialämmitys ja umpinaiset sivuseinät, joten jokaisella hoidokilla on oma rauhansa.


Hoitolan pihassa kopillisessa ulkotarhassa
Koirille, jotka ovat tottuneet olemaan ulkona, on tarjolla kolme ulkohäkkiä, joissa on oma lämmitetty ja valaistu koppi.

Perheen muut koirat samassa häkissä
Saman perheen koirat voidaan sijoittaa yhteiseen yksiöön omistajan niin halutessa, edellyttäen että koirat mahtuvat yhteen tilaan sekä voidaan ulkoiluttaa ja ruokkia samaan aikaan.

Koirien hoitomaksut
Tarkempi hinnasto nähtävillä täällä.

Huomioithan hoitolan aukioloajat!
AUKIOLOAJAT JA ASIAKASVASTAANOTTO JOKA PÄIVÄ 9-11 JA 17-19.
ELÄINTEN PÄIVÄLEPOAIKANA KLO 12-16 EI OLE ASIAKASVASTAANOTTOA HOITOLALLA.
PUHELINPÄIVYSTYS KLO 9-19.