Löytöeläimet

Logo_pinkki

Vastaamme Ylivieskan, Alavieskan, Haapaveden, Kärsämäen, Sievin, Toholammin ja Kannuksen alueelta löydetyistä lemmikkieläimistä. Emme ota vastaan luonnonvaraisia eläimiä, emme myöskään populaatiossa villiintyneitä kissoja tai kodinvaihtajia. Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 040 410 2296 joka päivä klo 9:00-11.00  ja 17.00*19:00. Hoitola suljetaan klo 20:00.

Ota eläin ensiksi kiinni ja tarkista onko sillä kaulapantaa josta saisit omistajan tai hänen yhteystietonsa selville ja ota häneen yhteyttä mikäli mahdollista. Mikäli sitä ei löydy, ota meihin yhteyttä tuontiajan sopimiseksi. Jos et heti saa yhteyttä, soita uudelleen hetken kuluttua tai laita tekstiviesti. Jos kadonnut lemmikkisi on meillä, soita ja sovi hakuaika (ks. tiedot ylhäältä).

Kun löytöeläin on ollut hoitolassa yli 15 vrk, etsimme sille uuden kodin. Jos olet kiinnostunut antamaan löytöeläimelle kodin, ota meihin yhteyttä. Luovutuksesta peritään pieni maksu. Meillä on oikeus lopettaa vakavasti sairas tai loukkaantunut eläin välittömästi.

Huomioithan, että löytöeläimeksi ei luokitella eläintä jonka omistaja on tiedossa. Älä siis tuo eläintä hoitolalle jos tiedät sen omistajan. Jos eläin on häiriöksi tai siitä ei pidetä huolta, yritä ensin keskustella asiasta eläimen omistajan kanssa. Jos se ei onnistu, tee siitä ilmoitus valvontaeläinlääkärille.