040 4102296

ylivieskan.lemmikki@gmail.com

kissahoitola

Kissahoitola

Kissojen tiloissa kissat majoittuvat mukavasti omiin yksiöihinsä, jotka on sisustettu raapimispuilla, kiipeily- ja lepotasanteilla sekä hiekkalaatikolla. Hiekkalaatikko ja hiekat sisältyvät hintaan.

Kissat saavat tulla seurustelemaan vuorotellen yleisiin tiloihin ja niiden kanssa seurustellaan päivittäin, kuitenkin jokaisen kissan yksilöllinen luonne huomioiden. Kissalle voi tuoda mukaan omia leluja ja myös oman WC:n. Käytämme hiekkalaatikossa mikrohiekkaa, mutta jos haluat kissallesi tietynlaista hiekkaa, tuo se mukanasi hoitojakson alussa.

Ruokinta

Kissat ruokitaan kissan tottumusten mukaisesti. Hoitolasta saat tarvittaessa lisämaksua vastaan kissallesi kuivamuonan, mutta mukaan kannattaa ottaa kotoa tutun kuivamuonan lisäksi myös purkkiruokaa, kissan tonnikalaa tai herkkuja, jos kissa ei hoitolassa suostu syömään tavallista ruokaansa.

Muuta

Muut tarvittavat toimenpiteet (esim. lääkkeiden antaminen) kuuluvat hintaan. Kissan täytyy olla käsiteltävissä, mikäli sitä pitää lääkitä. Jos eläin sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana, ilmoitetaan siitä aina heti omistajalle ja neuvotellaan jatkohoidosta. Hätätapauksissa otamme yhteyden suoraan eläinlääkäriin.

Tilat siistitään päivittäin ja hiekkalaatikko puhdistetaan 2 kertaa päivässä. Asukkaan vaihtuessa tilat pestään ja desinfioidaan.

Jokaisesta kissasta täytetään hoitosopimus sen tullessa hoitolaan.