040 4102296

ylivieskan.lemmikki@gmail.com

koirahoitola

Koirien hoitotilat

Tilamme koostuvat kahdesta eri koirahoitolarakennuksesta, joissa on yhteensä 10 huonetta koirille. Jokaisesta huoneesta on käynti omaan ulkotarhaan. Toisessa rakennuksessa majoittuvat pienemmät koirat ja toinen koirahoitolarakennus on suunniteltu suuremmille koirille, ja sinne voidaan majoittaa myös perheen useampi keskikokoinen tai sitä suurempi koira samaan huoneeseen. Saman perheen koirat voidaan sijoittaa yhteiseen huoneeseen omistajan niin halutessa, edellyttäen että ne voidaan ulkoiluttaa ja ruokkia samaan aikaan.

Ulkoilu

Koirat ulkoilevat sopimuksen mukaan 1-4 kertaa päivässä joko hihnalenkillä hoitajan kanssa tai juoksutarhassa vapaana juosten. Pihallamme on kaksi isoa 600 neliömetrin juoksutarhaa tähän tarkoitukseen. Voit räätälöidä haluamasi hoitolapaketin; esimerkiksi joka toinen päivä yhdellä ja joka toinen päivä kahdella ulkoilutuksella.

Ruokinta

Koirat ruokitaan aina omistajan ohjeiden sekä koiran tottumusten mukaisesti, mutta pääasiassa kaksi kertaa päivässä, aamuisin ja iltaisin. Meiltä saat lisämaksua vastaan tarvittaessa myös Cibau sensitive -ruoan hoitojakson ajaksi, mutta suosittelemme ottamaan mukaan omat ruoat, jotta vältytään mahdollisilta vatsavaivoilta. Meillä on hyvät säilytystilat lemmikkien ruoille (myös pakasteille ja jääkaappitavaralle).

Muuta

Muut tarvittavat toimenpiteet (esim. lääkkeiden antaminen) kuuluvat hintaan. Jos eläin sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana, ilmoitetaan siitä aina heti omistajalle ja neuvotellaan jatkohoidosta. Hätätapauksissa otamme yhteyden suoraan eläinlääkäriin.

Tilat siistitään päivittäin ja asukkaan vaihtuessa tilat pestään ja desinfioidaan.

Jokaisesta koirasta täytetään hoitosopimus koiran tullessa hoitolaan. Sovithan etukäteen, jos haluat tulla tutustumaan hoitolaamme.