040 4102296

ylivieskan.lemmikki@gmail.com

Ohjeita hoitoon tulevalle

Hoitoon tulevalla lemmikillä on oltava voimassa oleva rokotus, josta on esitettävä eläinlääkärin allekirjoittama todistus hoitojakson alussa. Lemmikillä ei saa olla tarttuvia tauteja tai loisia. Tarkista kissasi ja koirasi rokotusmääräykset ja rokotusten voimassaolo ennen hoitoon tulemista.

Varaa hoitopaikka lemmikillesi hyvissä ajoin etukäteen.

Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 040-4102296 klo 9:00-19:00. Jos emme ehdi heti vastaamaan puhelimeen, yritä hetken kuluttua uudelleen tai jätä teksti- tai WA-viesti.
- Rokotustodistus,
- omat ruoat (varsinkin erityisruokavaliot),
- makuualusta,
- ehjät ja sopivat ulkoiluvarusteet (panta/valjaat ja talutin, mahdolliset suojavaatteet),
- kissalle kantokoppa, leluja ja halutessasi oma hiekkalaatikko (ja/tai hiekka),
- koiralle halutessasi leluja ja luita.

Meiltä löytyy ruoka- ja juomakuppeja, sekä kuppien korokkeita, omia ei välttämättä tarvitse tuoda.
Lemmikkien tuonti- ja hakuajat sovitaan aina varauksen yhteydessä.
Käyntiajat on sovittavissa klo 9.00-11.00 sekä klo 17.00-19.00 välille.

Poikkeavasta ajasta perimme +20€ maksun.
(Käyntejä ei sovittavissa ajalle 21.00-06.00).

Käyntiosoite: Löytyntie 8, Ylivieska
Asiakaspalvelu: 040-4102296 klo 9:00-19:00


Hoitosopimuksen ehdot

• Hoitoon tullessa eläimen on oltava terve, vapaa ulkoloisista, säännöllisesti madotettu ja rokotettu. Jos eläin tuodaan hoitolaan sairaana tai sen havaitaan tuoneen loisia hoitolaan, niin omistaja vastaa aiheutuneista kustannuksista sekä hoitolalle että muille hoitolan asiakkaille.

• Eläimen sairastuessa tai loukkaantuessa sekä muissa ongelmatilanteissa pyrimme ottamaan yhteyttä joko koiran omistajaan tai varahenkilöön, jonka yhteystiedot omistaja on ilmoittanut. Hoitolalla on oikeus viedä eläin eläinlääkäriin hoidettavaksi, mikäli se on tarpeellista. Veloitamme asiakkaalta lääkärinhoidosta ja lääkityksestä aiheutuvat kulut sekä kuljetusmaksut.

• Omistaja vastaa eläimen sairaudesta, sairastumisesta tai loukkaantumisesta aiheutuvista kuluista, ellei sairastuminen tai loukkaantuminen johdu hoitolan henkilökunnan tuottamuksellisuudesta tai tahallisuudesta.

• Seniori-ikäiset (yli 10-vuotiaat) lemmikit ja lemmikit joilla on terveysongelmia tai sairauksia, ovat riskiryhmässä stressin aiheuttamien komplikaatioiden syntymiseen. Hoitola ei ota vastuuta sairauden, iän tai terveysongelmien aiheuttamista komplikaatioista ja niistä johtuvista seurauksista.

• Hoitola ei vastaa puutteellisista, rikkinäisistä, kuluneista tai huonosti sopivista ulkoilutusvälineistä johtuvista karkaamisista ja karkaamisen mahdollisesti aiheuttamista seuraamuksista.

• Jos useita yhden perheen eläimiä on samassa paikassa, tapahtuu se omistajan vastuulla. Jos havaitsemme eläimien käytöksessä merkkejä yhteenoton mahdollisuudesta, niin siirrämme ne eri paikoille. Mahdollisista eläinlääkärikuluista sekä lisäkuluista, jos eläimet sijoitetaan eri paikoille, vastaa omistaja. Tarvittaessa hoitolan henkilökunnalla on oikeus vaihtaa eläimen paikkaa kesken hoitojakson.

• Eläimen rikkoessa tai tuhotessa hoitolan omaisuutta on eläimen omistaja korvausvelvollinen hoitolalle aiheutuneista kuluista. Hoitola ei vastaa eläimen itsensä rikkomista tavaroista, esim. eläimen oma peti, lelu tms.

• Jos eläintä ei noudeta sovittuna päivänä eikä siitä toisin sovita, toimimme jatkossa kuin eläin olisi löytöeläin. Kustannuksista vastaa omistaja. Hoitolalla ei ole velvollisuutta luovuttaa eläintä, mikäli hoitomaksua ei suoriteta.

• Hoitolalla on oikeus perua hoitovaraus, joka johtuu toiminnan keskeytymisestä, ylivoimainen este kuten esim. laajat vesivahingot.

• Mahdolliset huomautukset hoidosta on asiakkaan tehtävä kirjallisesti viimeistään kahden vuorokauden kuluttua hoidon päättymisestä.